Moderní vstupní bezpečnostní dveře už dnes fungují jako ve slavných filmových trhácích – na otisk prstu. Nevěříte? Tak vás rádi přesvědčíme o tom, jak je snadné mít chytrý zámek na otisk prstu. A má to i své výhody. Už nikdy nemusíte řešit starost se zapomenutým klíčem od domu. Stačí vám mít s sebou palec. 

Všechny typy bezpečnostních dveří – do bytu, rodinného domku i třeba sklepa vám dodáme s chytrými zámky.

Chytré zámky pro maximální komfort vstupu do domu

Dnešní doba je nakloněna všem moderním technologiím. Jednou z největších novinek na trhu s bezpečnostními dveřmi je i zámek na otisk prstu. Je ideální volbou pro všechny notorické „ztráceče a zapomínače“ klíčů.

Se zámkem na otisk prstu vám odpadnou všechny starosti s klíči. Svůj unikátní klíč budete mít totiž vždy u sebe – svůj prst. S chytrým zámkem získáte vysoce praktickou bezklíčovou kontrolu přístupu do vašeho domu. A to se vyplatí.

Zámek s otiskem prstu využijete i vy

Praktické ovládání zámku na dálku

Pomocí intuitivní aplikace ve vašem telefonu snadno a rychle odemknete váš dům. Pokud nejste doma a blíží se k vám vaši přátelé, pustíte je dovnitř jak mávnutím kouzelného proutku.

Na dálku pustíte dovnitř koho chcete a kdy chcete

Chytrá časová okna umožní v aplikaci nastavit přístupová práva pro konkrétní uživatele v konkrétní čas, kdy můžou dveře otevřít – například pro uklízecí službu, pošťáka nebo třeba tchyni…

 

Vysoký standard zabezpečení

Tyto zámky využívají nejnovější typy zabezpečení. Zámek LINUS funguje na bezpečném šifrovacím standardu AES128.

Funkční i když vypadne elektrika

Tyto typy zámků jsou napájeny z akumulátoru. Nemějte tedy strach, že byste se při náhlém výpadku proudu nedostali do domu. Baterie vydrží nabitá i několik dní. Na docházející energii v akumulátoru budete včas upozorněni zvukovým signálem.

Pohodlné odemykání dveří se zámkem Entr - na otisk prstu. A funguje i odemykání na dálku.

Pohodlné odemykání dveří se zámkem Entr – na otisk prstu. A funguje i odemykání na dálku.

Chytrý zámek se hodí i na vaše dveře

  • Zámek na otisk prstu se dá snadno instalovat na většinu typů a velikostí dveří. Pokud ale máte ještě opravdu staré a nevyhovující dveře, podívejte se na naši nabídku. Určitě tam najdete přesně ty dveře, které sednou na váš dům.
  • Do vyhovujících dveří vám chytrý zámek nainstalujeme bez vrtání a nutnosti rozvodu kabeláže.
  • Zámek je nejen bezpečnostní, ale i designový prvek.

Ještě nemáte bezpečnostní dveře? Vyberte si

Máme je pro rodinné domky, byty i kolárny. Umíme je instalovat i do stávajících zárubní bez bourání. Doporučujeme však zárubně nové, protože perfektně izolují hluk a vydrží věky.

Bezpečnostní dveře do bytu

Kvalitní dveře do panelových domů v desítkách odstínů a dekorů. Všechny dveře jsou atestované státní zkušebnou a instalují je proškolení technici. Ať hledáte dveře designové a výjimečné nebo takové, které zapadnou mezi ostatní na chodbě, vyberete si.

Bezpečnostní dveře do rodinného domu

Rodinné domky mívají dva vchody. Paradoxně ten zadní vchod si zloději vybírají častěji. Nejsou vidět z ulice a mají více času na svou „práci“. Proto se vyplatí pořizovat zadní dveře ve vyšší třídě bezpečnosti. Pro domy dodáváme i zateplené dveře, aby splňovaly normy pro nízkoenergetické či pasivní standardy.

Máte otázky? Dáme vám odpovědi, stačí se ozvat.