Od začátku hlavní prioritou společnosti KOMSTA je její neustálý rozvoj a péče o potřeby zákazníka. Díky tvrdé práci po více než 20 letech Vám představujeme firmu, která upevnila svou pozici na trhu a je oceňována zákazníky, obchodními partnery a zaměstnanci. Dveře KOMSTA se vyrábí na nejmodernějších, inovativních, specializovaných strojích, proto zaručují kvalitu a splňují standardy v laboratorních testech.

Výběr vchodových dveří je obvykle ovlivněn různými faktory. V první řadě chceme, aby nám zaručovaly bezpečnost, vedle toho však by se měli pohodlně používat a tvořit estetickou vizitku našeho domova.

Moderní design, integrované desky z nerezavějící oceli a široká barevná škála pomohou splnit očekávání na vzhled vchodových dveří Vašeho domova.

  • Technologická řešení použité u dveří KOMSTA dovolují úspory nákladů na topení a zaručují výbornou akustickou izolaci.
  • Nejkvalitnější zámky a ostatní prvky kování zaručují zabezpečení proti vloupání.
  • Dveře, které vám prezentujeme jsou vyplněny tvrdou polystyrenovou deskou a mají výborné izolační vlastnosti, jak termické, tak i akustické.

Kvalitní pozinkovaný ocelový plech potažený několika vrstvami fólie odolných vůči atmosférickým podmínkám a UV záření, je činí velmi trvanlivými a vhodnými pro použití jako vnější do domů, bytů i veřejných budov.

Ukázka pár tipů dveří Komsta