Výměna zárubní je v našem podání čistá práce

Výměna dveří včetně zárubní vždy za 1 den! Při výměně dveří do bytu se často setkáváme s názorem, že uvnitř bytu bude prach a špína z provedené demontáže starých zárubní. Naši proškolení montéři před zahájením prací vždy zakryjí podlahu a vytvoří igelitovou zástěnu cca 1 m od dveří směrem do bytu, aby co nejvíce eliminovali průnik prachu. Samotné vybourání trvá 30 – 60 minut v závislosti na typu zazdění. Zárubně na několika místech rozříznou a vyvrátí.

Po mnohaleté zkušenosti a praxi doporučujeme v 99 % výměnu starých zárubní za nové. Dříve se totiž používaly nejlevnější zárubně z tenkého plechu, které nesplňují základní bezpečnostní parametry. Bezpečnostní zárubně jsou vyráběny ze zesíleného plechu, jsou vyztužené a uzpůsobené pro usazení bezpečnostních dveří. Naše firma navíc zárubně vylévá po obvodu speciální rychlotuhnoucí betonovou směsí, aby nešly tzv. rozepřít.

Určitý typ dveří lze samozřejmě zasadit do stávajících zárubní, nicméně je to vždy na posouzení technika, který přijede a prokonzultuje s vámi konkrétní situaci, popřípadě vytvoří na místě cenové nabídky dle vašich přání a požadavků zcela ZDARMA.

A nebo se podívejte na modely bezpečnostních dveří, pro které není vždy nutné měnit zárubně.

 

Fotopříběh výměny zárubní od A do Z